logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

De verkoop start 21 juni a.s. om 12:00 uur.

Wonen in Den Haag

Het beste van twee werelden

KJ Den Haag ligt eerste rang aan het groene hart van de stad Den Haag, met de Koekamp, het Malieveld en het Haagse Bos voor de deur. Bovendien ligt het direct naast het geweldig OV-knooppunt Den Haag Centraal Station. Treinen, trams, bussen en taxi’s staan de hele dag voor je klaar.

Wonen in Den Haag - Locatiekaart - KJ Den Haag

Golvend duinlandschap

De nieuwe inrichting van het Koningin Julianaplein sluit mooi aan op de vernieuwde Koekamp. Het wordt een welkomstplein met duinplanten, zitranden, een groot koninklijk kunstwerk en een horecapaviljoen met terras. Hier kun je straks neerstrijken als de stad ontwaakt en genieten van een heerlijke espresso of cappuccino voordat je aan het werk of op pad gaat.

Central Innovation District

Den Haag is een zeer aantrekkelijke stad voor zowel bezoekers als bewoners door de unieke combinatie van historische charme, natuurlijke schoonheid en internationale allure. KJ Den Haag ligt in het Central Innovation District. Je hoeft maar een paar minuten te lopen en je staat in het historische centrum van Den Haag of in het Haagse Bos. Met de fiets sta je binnen no time in de duinen of op het strand. En natuurlijk fiets je ook zo naar andere karakteristieke wijken die de stad te bieden heeft. Met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar andere steden in Nederland en met de auto voeg je snel in op de Utrechtsebaan. Overigens biedt KJ Den Haag geen eigen parkeergarage, dus als je woont in KJ en een auto hebt, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij één van de bestaande parkeergarages in de buurt.

Uiteraard kun je in Den Haag ook gebruik maken van deelvervoer. Meer informatie hieronder vind je op de website van de gemeente.

Fietsenstalling KJ-Plein

Onder KJ Den Haag ligt een van Europa’s grootste fietsenstallingen. Hier kunnen mensen die met het openbaar vervoer reizen hun fiets stallen. De stalling biedt plaats voor maar liefst 8000 fietsen en is uitgerust met luxe rolbanden. De fietsenstalling krijgt een entree met internationale allure die vanuit de nieuwe stadshal te bereiken is.

De verkoop start 21 juni a.s. om 12:00 uur.

Interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Op de hoogte blijven