logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

Verkoopfase 1, nu in verkoop!

Wonen in
KJ Den Haag

Nieuwbouw in Den Haag

De twee woontorens en vallei daartussen bieden een grote variëteit aan appartementen voor allerlei leeftijden en inkomens en zowel koop als huur. Er zijn compacte, comfortabele en betaalbare appartementen, maar ook grote, luxe maisonnettes, appartementen en penthouses. In KJ Den Haag woon je met de stad en natuur als tweede huiskamer. Dit is de ultieme plek waar je kunt hardlopen en uitwaaien, overal je laptop kunt openklappen en elke avond iets lekkers kunt eten buiten de deur.

De verkoop van de eerste verkoopfase is gestart! In de woningzoeker kun je het aanbod bekijken en je favorieten selecteren. Vervolgens kun je je inschrijving starten. Let op, de inschrijving sluit op maandag 1 juli om 12.00 uur.

Heb je vragen die je persoonlijk wilt stellen? Kom dan naar de Meet & Greet op donderdag 27 juni aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur in Hotel Babylon.

Woningzoeker

Elk appartement anders

Waar de twee elegante woontorens fungeren als verbindende ‘opmaat’ naar de imposante hoogbouw rondom KJ Den Haag, maakt de groene vallei daar tussenin juist verbinding met het park en de aarde. Appartementen en maisonnettes in de vallei hebben grote dakterrassen. Omdat de slanke torens niet vierkant zijn ontworpen, maar met een hoekje eruit, hebben de appartementen in de torens veel extra hoeken. Die extra hoeken zorgen voor meer glas én uitzicht. Door het vertrappen van het gebouw in de vallei en die bijzondere, niet-vierkante vorm van de torens, ontstaan er allerlei bijzondere plekken die het gebouw zijn verfijning geven. Toren Oost is de toren aan de kant van New Babylon en Toren West is de toren aan de Rijnstraat die iets dichter bij de Koekamp ligt.

De 33 appartementen en maisonnettes die nu in verkoop zijn, liggen op de 9e, 10e, 11e, 15e, 20e en 27e verdieping van KJ Den Haag. Het zijn compacte tot royale appartementen met 2, 3, 4 of 5 kamers. De maisonnettes zijn tweelaagse appartementen met een aparte woon- en slaapverdieping en een ruim dakterras. Bovendien is 1 penthouse op de 28e verdieping in verkoop.

Woningzoeker

Verkoopfase 1 | nu in verkoop

De verkoop van de eerste verkoopfase is gestart!

 • 33 appartementen en maisonnettes op de 9e, 10e, 11e, 15e, 20e en 27e verdieping en 1 penthouse op de 28e verdieping
 • Woonoppervlakte die variëren van circa 80 tot 156 m2
 • 2-, 3- en 4-kamerappartementen met royale dakterrassen in de groene vallei
 • 3-, 4- en 5-kamerappartementen in Toren Oost en Toren West met uitzicht op de stad en / of het park
 • v.o.n.-prijzen variëren van € 545.000,- tot € 995.000 (exclusief erfpachtcanon)

De inschrijving sluit op maandag 1 juli om 12.00 uur.

 • Nieuwbouw Den Haag - Verkoopfase 1 binnenkort in verkoop - Afbeelding 01 - KJ Den Haag
 • Nieuwbouw Den Haag - Verkoopfase 1 binnenkort in verkoop - Afbeelding 02 - KJ Den Haag
 • Nieuwbouw Den Haag - Verkoopfase 1 binnenkort in verkoop - Afbeelding 03 - KJ Den Haag
 • Nieuwbouw Den Haag - Verkoopfase 1 binnenkort in verkoop - Afbeelding 04 - KJ Den Haag
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur
 • Interieur

 • Nieuwbouw Den Haag - Entree Frontaal - Afbeelding 01 - KJ Den Haag
 • Nieuwbouw Den Haag - Entree 2 - Afbeelding 02 - KJ Den Haag
 • Nieuwbouw Den Haag - Entree - Afbeelding 03 - KJ Den Haag

Stijlvol thuiskomen

KJ Den Haag is met oog voor detail ontworpen. Bronzen details en perfect op elkaar afgestemde materialen, zoals microbeton, geanodiseerd aluminium en glas, geven het gebouw een rijk karakter. Die rijke uitstraling zie je ook terug in het ontwerp van de entreehallen voor bewoners. De entrees voelen aan als een lobby van een luxe hotel.

De stalen postkasten, die worden gepoedercoat in een gouden kleur, zijn een echte eyecatcher. Rondom de postkasten is gekozen voor een rustige basis. De pakketserviceboxen en gestuukte wanden hebben een lichtgrijze tint. Op de vloer liggen natuurstenen tegels, ook in een neutrale grijstint, zodat het welvende houten plafond alle aandacht krijgt dat het verdient. In de lobby staat een travertin ontvangstbalie voor de LIVVIN community – of servicemanager.

Verkoopplanning

De verkoop van de koopappartementen vindt gefaseerd plaats. De verkoop is gestart. De inschrijving sluit op maandag 1 juli om 12.00 uur. De verhuur start naar verwachting zo’n zes maanden voor de oplevering. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van KJ Den Haag.

Meer over inschrijven en toewijzen

De service van een hotel

KJ Den Haag staat voor een nieuwe manier van wonen: bewust duurzaam, met de service van een hotel. Naast je eigen appartement heb je het gemak en plezier van een gym, een gezamenlijk dakterras, luxe gastenverblijven voor logés, een kookstudio en een community manager op locatie.

De gezamenlijke ruimtes en een community manager zorgen ervoor dat je straks meer bent dan alleen fysieke buren. Je komt elkaar tegen op het plein, het gezamenlijke dakterras en in de gym en vanuit bewoners zullen allerlei initiatieven ontstaan zoals culturele avonden en culinaire feestjes in de kookstudio.

Meer over services

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Op de hoogte blijven