logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

Woonserviceconcept

LIVVIN in KJ Den Haag

Als bewoner van KJ Den Haag maak je automatisch gebruik van de services van LIVVIN. LIVVIN draagt bij aan een positieve woonbeleving in KJ Den Haag. Bij LIVVIN staan de community manager en de community-app centraal.

Community manager

De LIVVIN community manager is de verbindende kracht tussen bewoners, de kartrekker voor events, houdt een toeziend oog waardoor het veilig en netjes blijft en biedt een helpende hand als dat nodig is. Zo organiseert de community manager verschillende activiteiten en evenementen die zijn afgestemd op wensen van bewoners. Denk aan een tentoonstelling in de huiskamer, een burenborrel op het dakterras of een yogasessie in de gym. Veel is mogelijk en niets is verplicht. In de huiskamer kun je natuurlijk ook spontaan aanschuiven, ontspannen én thuiskomen.

Om het beheer, de gezamenlijke ruimtes en de services goed te laten aansluiten op de wensen van bewoners is de community manager fysiek aanwezig in de huiskamer van KJ Den Haag.

LIVVIN community-app

Je hoeft niet per se langs de community manager in de huiskamer om in contact te komen. Hiervoor kun je als bewoner van KJ Den Haag ook de LIVVIN community-app gebruiken. De ‘social’ elementen staan ook in de app: een evenementenkalender, een berichtenbord en functies om met medebewoners te chatten of te mailen.

Je kunt via de app ook ruimtes reserveren, zoals de huiskamer als je daar je verjaardag wilt vieren of de logeerkamer als vrienden of familie willen blijven slapen. Daarnaast vind je in de app relevante diensten in de omgeving en exclusieve deals. Zo is LIVVIN dus altijd in de buurt.

Servicekosten

Als bewoner van KJ Den Haag betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. Buiten de gebruikelijke servicekosten voor het onderhoud van het gebouw en dergelijke zijn hierbij onder andere inbegrepen: de aanwezigheid van een community manager, een aantal bewonersactiviteiten, de community-app, het gebruik van de gezamenlijke ruimtes, een huismeester en pakketservice. Wil je een logeerkamer reserveren, dan wordt dit individueel berekend.

Zodra de verkoop van KJ Den Haag start, is een indicatie van de servicekosten bekend.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Op de hoogte blijven