logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

Penthouse Toren West

In verkoop
Penthouse

€ 995.000

0 beschikbaar
1 onder optie
0 verkocht
woonoppervlakte104㎡Kamers3
Penthouse Toren West
€ 995.000
0 beschikbaar

Bouwnummers

Bnr Bnr Prijs Price Woningsoort Housetype Woonopp. Living area Kamers Rooms Verdieping Floor Zonligging Sun exposure Buitenruimte Outdoor space Plattegrond Floorplan
28.P.02 € 995.000 Penthouse 104㎡ 3 kamers3 rooms 28 Zuidwest, Zuidoost en Noordoost 87㎡㎡
#

Beschrijving

Dit unieke penthouse ligt in de kroon van Toren West. Dit is de toren aan de Rijnstraat die iets naar voren staat, dus het dichtste bij de Koekamp. De hoofdentree, aan het nieuwe Koningin Julianaplein, is een luxe binnenkomer voor jou en je bezoek, met goudkleurige postkasten die direct in het oog springen, een prachtige glazen pui naar de lifthal en het welvende plafond van hout. De lift brengt je naar jouw woonverdieping op de 28e.

Het penthouse is bijzonder licht, biedt een unieke view op het centrum van Den Haag en telt maar liefst drie dakterrassen. Zo kun je van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van de zon. Een luxe design keuken van next125 met inbouwapparatuur is bij de koopprijs inbegrepen en de badkamer en toilet zijn hoogwaardig afgewerkt. Uiteraard kun je dit volledig naar je eigen wensen aanpassen of upgraden.

Downloads

Verkoopdocumenten